fbpx

GYIK

Mi a YUMM?

Valóban egészséges nasikat találni nem egyszerű, ráadásul beszerzésük sok macerával és felesleges költségekkel jár. A beszerzett édességek gyakran nem is igazán finomak. A YUMM! azért jött létre, hogy ezt a terhet levegyük válladról és előre összeállított csomagok formájában ellenőrzött finomságokat küldjünk neked.

Havonta változó válogatásunkban prémium minőségű egészségtudatos finomságokat hozzuk el neked egy szeretetteljes csomag formájában, hogy a nassolás ne csak élmény, de a kiegyensúlyozott táplálkozás része is legyen.

A Yumm! dobozok válogatása során a legfontosabb alapelv, hogy a termékek alapanyagai minél kevesebb feldolgozáson essenek át, azaz a lehető legtermészetesebb formában kerüljenek a termékbe (pl. alma az almasűrítmény helyett). A cukrot és / vagy mesterséges édesítőszereket tartalmazó termékeket teljesen kizárjuk, a mesterséges adalékanyagokat szintén. Amennyire lehetséges, igyekszünk a természetes édesítőszereket és adalékanyagokat is minimalizálni. Törekszünk arra, hogy termékeink többsége vegán- és gluténmentes legyen. Előnyben részesítjük a minél több bio minősítésű alapanyagot tartalmazó termékeket.   

VÁSÁRLÁS ÉS ELŐFIZETÉS

A rendelés folyamata nagyon egyszerű. Válaszd ki a neked tetsző csomagot, majd a mellette található legördülő menüből válaszd ki, hogy melyik vásárlási opciót szeretnéd használni. Természetesen minél hosszabb időszakra fizetsz elő, annál kedvezőbb áron kapod a csomagot. Tedd a kosárba a kiválasztott csomagot, majd továbblépve add meg a címed, válassz szállítási módot, add meg a fizetési információkat, majd kattints a „Megrendelem”gombra.

Igen. Ha szeretnéd rendszeresen havonta, vagy ennél is gyakrabban megkapni valamelyik doboz tartalmát, a termékoldalon válaszd az “előfizetés” opciót. Majd add meg, hogy hány dobozt szeretnél kapni havonta. Az előfizetésed ezután automatikusan megújul és az összeg levonódik a számládról, egészen addig, amíg nem jelzed a lemondási vagy változtatási szándékodat. Kész is vagy, a többi már a mi dolgunk.

SZÁLLÍTÁS

Szállító partnerünk a Complexpress Logisztika Kft. A szállítás bármilyen magyarországi címre kérhető (akár munkahelyedre is kérheted) előre fizetett csomagként, vagy utánvétes csomagként.

INFORMÁCIÓK ÉS PROBLÉMAKEZELÉS

Dobozaink ára tükrözi a termékek magas minőségét. Ma már sok helyen vásárolhatsz olcsó, egészségesnek mondott olcsó nasikat, azonban ezek többsége nem felel meg az általunk támasztott követelményeknek. Törekszünk arra, hogy a csomagok áráért a lehető legtöbbet kapd.

A meglepetés nasik dobozonként eltérőek lehetnek. Általában kisebb finomságokra kell gondolni, de egyes dobozokban értékesebbek is megjelennek. Amennyiben a szezonális csomagból marad raktáron, a fennmaradó termékeket a következő szezonban ajándék nasiként rejtjük a csomagokba, így változatos meglepetések alakulnak ki.

Amennyiben 3 munkanapon belül nem kaptad meg a dobozt, kérlek keress meg minket elérhetőségeinken!

Mindent megteszünk, hogy elégedett legyél. Ha ennek ellenére mégsem ízlett a doboz tartalma, kérlek, jelezd nekünk elérhetőségeinken és igyekszünk megoldást találni.

A legtöbb termékünk glutén- és laktózmentes, és számos egészséges táplálkozási irányzatnak megfelel. Azonban ezeknek az anyagoknak a teljes kizárását nem tartjuk  követelménynek, ezért előfordulhatnak kivételek.  Amennyiben ételallergiád van, kérlek, a megrendelés előtt győződj meg a termékek összetételéről a termékoldalon található leírásban.

Nagy valószínűséggel igen. Első csomagjainkat többnyire növényi alapanyagokat tartalmazó termékekből állítottuk össze. Ennek ellenére előfordulhat olyan termék, amely mégis tartalmaz bizonyos állati eredetű összetevőket, pl. tojást. Ha biztosra szeretnél menni, megrendelésed során a megjegyzés mezőben tüntesd fel, hogy vegán vagy, így ezen termékekre neked biztosítunk alternatívát.